“…maka adalah Beta ini tiadalah sedua Beta harapkan yang sebelah Hulu hanyalah Orang Besar-Besar Beta di Raub akan membela pelihara sebelah Hulu,itupun dengan segala-gala anak Raja-Raja Dagang kerana Beta sebab boleh menjadi Raja dengan pertolongan daripada orang dagang. Maka itulah kita maalumkan kepada sekelian Dato’-dato’ dan Raja-Raja Dagang maka adalah Beta ini wallahi wabillahi tiadalah Beta berubahkan beralih bagaimana yang dipersumpahkan dahulu itulah adanya. Suatu pun tiada tanda khatnya hanyalah doa fi kulli waktin wahi itulah adanya”.

Blog ini mengutarakan isu-isu semasa yang berlaku di daerah Raub, khususnya & di seluruh negara amnya. Ada mata, pandang. Ada telinga, dengar. Ada akal, nilai. Ada BERANI, tegur-tegurkan.

UNTUK SEMUA YB DI PERINGKAT ADUN DAN PARLIMEN,


JIKA BENAR BERJUANG UNTUK RAKYAT, SILA KELUAR DARI PARTI MASING-MASING... JADI WAKIL RAKYAT BUKAN WAKIL PARTISAN!!!!

DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT OLEH RAKYAT!

Search This Blog

01 January 2012

2012

Salam Rakyat, Salam Perjuangan.... Selamat datang 2012. Di mana suara panglima panglima umno Raub membuat desakan agar calon kerusi parlimen bagi pru 13 diserah kepada umno. Takkan anda semua tidak mahu melihat Ketua bahagian umno Raub berbakti untuk peringkat parlimen pulak. Kepada kelompok 'B' dalam umno Raub....jangan tunjuk berani lawan bos jer.... Buat kerja kembalikan kerusi parlimen kpd umno.

Salam 2012


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments:

Post a Comment