“…maka adalah Beta ini tiadalah sedua Beta harapkan yang sebelah Hulu hanyalah Orang Besar-Besar Beta di Raub akan membela pelihara sebelah Hulu,itupun dengan segala-gala anak Raja-Raja Dagang kerana Beta sebab boleh menjadi Raja dengan pertolongan daripada orang dagang. Maka itulah kita maalumkan kepada sekelian Dato’-dato’ dan Raja-Raja Dagang maka adalah Beta ini wallahi wabillahi tiadalah Beta berubahkan beralih bagaimana yang dipersumpahkan dahulu itulah adanya. Suatu pun tiada tanda khatnya hanyalah doa fi kulli waktin wahi itulah adanya”.

Blog ini mengutarakan isu-isu semasa yang berlaku di daerah Raub, khususnya & di seluruh negara amnya. Ada mata, pandang. Ada telinga, dengar. Ada akal, nilai. Ada BERANI, tegur-tegurkan.

UNTUK SEMUA YB DI PERINGKAT ADUN DAN PARLIMEN,


JIKA BENAR BERJUANG UNTUK RAKYAT, SILA KELUAR DARI PARTI MASING-MASING... JADI WAKIL RAKYAT BUKAN WAKIL PARTISAN!!!!

DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT OLEH RAKYAT!

Search This Blog

25 December 2010

MASA UNTUK BUKTIKAN SEPAK TERAJANG MELAYU DALAM PRU

SALAM RAKYAT!
SALAM PERJUANGAN!

Betapa geramnya kepada DAP Raub maka hari ini den sedio war-warkan bahawa den akan menontang habis-habisan kerjasama PAS Raub dan PKR Raub dengan DAP Raub! Den akan jadikan medan den ni sebagai senjata yang akan memusnahkan DAP Raub seandainya masih berkeras ingin meletakkan calon dalam PRU akan datang. Den akan usohokan DAP Raub kalau bertanding dalam PRU akan datang, TIDAK AKAN mendapat 10% dari keseluruhan 10% undi ahli PAS yang DAP Raub jadikan lawak budoh diorg tu. Namun sesekali den tidak la sampai ikat janji soidop somati dongan ameno atau BN.... tapi den sudah dapek ideo yang cukup untuk DAP Raub meraso camano sepak terajang Melayu dalam politik dan PRU. Den tanak cito strategi den, tapi kito lihat samo-samo betapo 'GESTAPO' sepak terajang Melayu dalam politik.

DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT!
NoNpArTiSAN

No comments:

Post a Comment