“…maka adalah Beta ini tiadalah sedua Beta harapkan yang sebelah Hulu hanyalah Orang Besar-Besar Beta di Raub akan membela pelihara sebelah Hulu,itupun dengan segala-gala anak Raja-Raja Dagang kerana Beta sebab boleh menjadi Raja dengan pertolongan daripada orang dagang. Maka itulah kita maalumkan kepada sekelian Dato’-dato’ dan Raja-Raja Dagang maka adalah Beta ini wallahi wabillahi tiadalah Beta berubahkan beralih bagaimana yang dipersumpahkan dahulu itulah adanya. Suatu pun tiada tanda khatnya hanyalah doa fi kulli waktin wahi itulah adanya”.

Blog ini mengutarakan isu-isu semasa yang berlaku di daerah Raub, khususnya & di seluruh negara amnya. Ada mata, pandang. Ada telinga, dengar. Ada akal, nilai. Ada BERANI, tegur-tegurkan.

UNTUK SEMUA YB DI PERINGKAT ADUN DAN PARLIMEN,


JIKA BENAR BERJUANG UNTUK RAKYAT, SILA KELUAR DARI PARTI MASING-MASING... JADI WAKIL RAKYAT BUKAN WAKIL PARTISAN!!!!

DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT OLEH RAKYAT!

Search This Blog

29 March 2010

PEMBELA MELAYU????

Kampung Denai Pinggiran, Kempas, Johor

KLIK DI SINI untuk maklumat lanjut

Kepada orang-orang Melayu, ini adalah saudara kelian.... Sebut je Johor...Pergh!MANTAP gila keUMNOannya.... Namun itulah mereka perolehi dari kesetiaan kepada UMNO.

Mana suara Ibrahim Ali dan all al kataki......???

Garang sangat bila sentuh bab MELAYU..... Sekarang apa citer.... Ini bukan berlaku di Kelantan, Kedah atau Pulau Pinang tetapi pasal negeri Johor....

SALAM RAKYAT, SALAM PERJUANGAN!!!

No comments:

Post a Comment