“…maka adalah Beta ini tiadalah sedua Beta harapkan yang sebelah Hulu hanyalah Orang Besar-Besar Beta di Raub akan membela pelihara sebelah Hulu,itupun dengan segala-gala anak Raja-Raja Dagang kerana Beta sebab boleh menjadi Raja dengan pertolongan daripada orang dagang. Maka itulah kita maalumkan kepada sekelian Dato’-dato’ dan Raja-Raja Dagang maka adalah Beta ini wallahi wabillahi tiadalah Beta berubahkan beralih bagaimana yang dipersumpahkan dahulu itulah adanya. Suatu pun tiada tanda khatnya hanyalah doa fi kulli waktin wahi itulah adanya”.

Blog ini mengutarakan isu-isu semasa yang berlaku di daerah Raub, khususnya & di seluruh negara amnya. Ada mata, pandang. Ada telinga, dengar. Ada akal, nilai. Ada BERANI, tegur-tegurkan.

UNTUK SEMUA YB DI PERINGKAT ADUN DAN PARLIMEN,


JIKA BENAR BERJUANG UNTUK RAKYAT, SILA KELUAR DARI PARTI MASING-MASING... JADI WAKIL RAKYAT BUKAN WAKIL PARTISAN!!!!

DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT OLEH RAKYAT!

Search This Blog

09 January 2010

LAWAK!!!

Ini gambar sekitar demo menentang penggunaan kalimah ALLAh oleh gereja kristian katholik
Peratikan bendera merah tu...

Hahahahahahahahah!!! Dia orang buat lawak dah..... Huh! time kesusahan orang Melayu... ada yang tak ada duit nak dapatkan rawatan/pemedahan kat hospital, tak ada rumah, tak ada orang nak tanggung makan minum.... kemana halanyer(peginyer) dua pertubuhan ini.....? Korang ni golongan 'SEMUT' jugak ek?

Satu lagi PERKASA?...pribumi?... Ada tak Orang Asli dalam pertubuhan ini?

No comments:

Post a Comment